Pocitac.com Registrace Hledat FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Jak jste postoupili? (16.7.2008)
Jak jste postoupili? (16.7.2008)
Jirka DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Zaregistroval jsem se na tohle forum, ale zjistil jsem, že je to tady už půl roku mrtvý. Co se děje? To už to někdo složil? Question

Jestli na tohle fórum ještě někdo chodíte, tak mi prosimvás napište na ji.ne@email.cz. Měli bysme to tu zkusit oživit.

Nápady, jak složit E2 sice žádný nemám, ale když tuhle diskuzi rozjedeme, tak se třebe něco najde. Já vím, že jste došli k závěru, že se to dá vyřešit pouze přes Brutalforce a to je skoro nemožné, ale ňák to přece jít musí. Twisted Evil Je to jen 256 dílků. Very Happy
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele JirkaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Jirka DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Hele, mám nápad:
Češi nejsou jediní chytří na tomhle světě. Jsou jiné státy, které se také pokoušejí složit E2. Určitě vedou taky takovéhle diskuze. Když jsem se podíval na tyhle stránky, získal jsem hodně informací a nápadů, jak řešit E2. Na těch zahraničních diskuzích budou určitě taky nápady a řekl bych, že mnohem lepší, než ty naše. Chtělo by to podívat se tam a ňáký nápady tam ukradnout. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Very Happy Very Happy Very Happy

Když někdo takhle něco (ňákej nápad) najdete, tak to sem dejte. Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele JirkaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Ahoj,
no jeste to tu tak nejak .. funguje, ale uz nikdo nepise, protoze dosly napady.

Jinde jsem se uz nekoukal. A po par mesicich skladani E2 jsme to trochu .. uspali Wink
Cili .. jeste funguji, kdyby byly napady, muzem zkusit.

Opkrok od posledni navstevy .. skoro zadny.
Z brutal force pres Setika seslo (teda jelo to, mel jsem asi 460 bodu, rekord byl 462) ale uz to nejede.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora

Jirka DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
A co říkáš na ten můj nápad? Smile
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Dobry napad.
... kouknout se tedy jak to delaji jinde, spravne?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ