Pocitac.com Registrace Hledat FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď zdvojene plato...
zdvojene plato...
Bole DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
ahoj lidi tak jsem dnes zakoupila EII. Ma tam byt 256 dilku (celkem na 6ti platech A-F). Ja mam bohuzel A,D dvakrat a C,F jednou. Takze mi chybi plato B,E.
Poradite mi co s tim? Diky...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele BoleOdeslat soukromou zprávuICQ
Jamess DDR portal
Anonymní

Citovat
na oficialnich strankach nabizeli ze pokud nejake dilky chybi tak ze vam je zaslou, teda aspon mam ten pocit Smile
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Ty brdo, dobry.
No reklamoval bych to tam, kde se to koupilo. To by melo byt nejrychlejsi reseni. Kdyby to neproslo, tak zkusit najit pres ofiko web nejaky kontakt.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Bole DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Tak ted jsem volala do bambule, jestli to maj skladem at tam nejedu osobne, prej mi nedaj ani prachy ani puzzle ze to musej poslat na reklamaci. Tak jsem vzapeti volala do EPEE a tam mi zase rekli ze si to mam vyridit s prodejcem... no to bych se po.... fakt.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele BoleOdeslat soukromou zprávuICQ
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Koupil jsi vyrobek, ktery je ocividne "vadny", takze mas narok na reklamaci.
To ze to oni musi reklamovat, je asi taky pochopitelne (protoze dostali vyrobek, ktery se nejak moc neda prodat).
Ale mohli by byt trochu vstricnejsi a vymenit ti to kus za kus - na miste. To co s tim kusem budou delat dale oni je jejich vec, ne?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Bole DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
To samozrejme. Pocitam ze to probehne tak ze to tam odvezu oni mi reknou ze se mi ozvou a vzhledem k tomu ze reklamacni lhuta je nejakych 30dni, po takovych 28dnech mi zavolaji ze to nevyreklamovali a vrati mi penize Surprised)) v lepsim pripade to tam odvezu, oni to poslou do epee, tam to otevrou, poslou jim zpet bezvadny kus, z bambule mi zavolaj ze si mam prijet. to bude trvat tak ctrnact dni a do bambule pojedu celkem trikrat Surprised) ale vzhledem k tomu ze jsem na matersky a mam casu dost tak mi je to vlastne jedno. benzin je taky skoro zadarmo a v prostredcich mhd se kazdy muze pretrhnout aby pomohl s kocarkem Surprised)) to vsechno cert vem, blby je ze proste nemuzu skladat a o to jde ne?
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Tak.
Na C a F jsou nejsou zadny rohovy dilky, takze se i da skladat bez nich, ale to je celkem naprd .. nemas pak vsechny a prodejna bude chtit stejne vse zpet. (vlastne mohou byt radi, ze jsou dilky nevylamane).
EPEE nerikala jak se to resi? jestli okamzitou vymenou nebo jinak?

Mozna by stal za to i rici v prodejne, ze kdyz ti pomohou problem na miste vyresit a dat treba jiny kus, tak ze kdybys to slozila tak .. . Wink
Ale asi nema cenu kupovat jiny kus a pak mit doma dva, ne?
Bole DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
popravde se mi moc nechce davat dalsi litr... Surprised) ale nakonec jsem jeste chvili zhavila draty a sehnala cislo na cloveka co primo osobne vyrizuje ty reklamacky na Lhotce, tak tam frcim a prej na to koukne a hned mi da to chybejici plato. to je super. v mezicase jsem slozila tu stopu 1 ale to uz jsem psala Surprised) jsem zvedava jak rychle pujde to velky. bohuzel nejsem zadnej pocitacovej genius (jako nekdo) takze budu pouzivat pouze svoji hlavu Surprised) presto sem cas od casu napisu jak mi to jde ... slysela jsem ze pulka je v poho a pak to drhne, nekomu dokonce chybelo 40kousku... tak uvidime ;o)
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Oka, a dej nam vedet jestli se vymena plat povedla.
Bole DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
takze vymena se povedla, hura Surprised) kazdopadne nez jsem dilky fozdelila napadlo mne jit do copy general a nechat si to zfotit, takze muzem s pritelem skladat kazdej zvlast a nehadat se kdo jakou kosticku tam dal blbe Surprised)) nicmene jeste nez jsem to vylamala udelala jsem foto kazdeho plata zvlast. ja vim, neni to uplne idealni, chybi tomu cisla (ocislovat tuzkou z druhe strany je otazka 5min...) a nemate herni plan (postaci nalajnovat kus kartonovy krabice), ale pokud by snad nekdo o to stal........... klidne zaslu. nebo muzu umistit .... vy vite kam.
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora

xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Kdyztak umistit .. my.vime.kam.
Premyslim ze udelam to same, protoze bracha se mori jen s (mnou) nafocenou verzi a otaci si to v malovani .. docela napotvoru. A me se zatim rozbalena eternitka vali na posteli a porad ji nikdo nechce slozit.
zdvojene plato...