Pocitac.com Registrace Hledat FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Casova narocnost Stopy 1, 2
Jdi na stránku 1, 2  Další
Casova narocnost Stopy 1, 2
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Pokud jí už někdo má, mohu se zeptat za jak dlouho jste složily onu stopu? Předpokládá, že to šlo za pomoci hlavy a plánu (a ne počítače).
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
1 stopa
To je jedno DDR portal
Anonymní

Citovat
Slozil za 3,5 hodin ve dvou lidech
Bole DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Stopa 1 za necelou hodinu (sama). Teda vytiskla jsem si to co nejakej dobroninec poslal sem (odkaz). Budu doufat ze to bylo v te mrizce po cislech tak jak to ma byt a poslu to at dostanu hint Surprised) az mi vrati to vyreklamovany hlavni puzzle pustim se do toho. Howgh.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele BoleOdeslat soukromou zprávuICQ
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Jj, zkousim stejny postup. Teda zkusim to po praci ...

(jinak ten odkaz byl presunut)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
ehm .. hotovo
(23 minut)

Ja vedel ze mam pockat az budu doma.
Bole DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
no vidis Surprised)
ja postavila okraje a vnitrek asi trikrat bourala ale pak to vyslo.
kdyby to slo takhle pekne i u hlavniho tak je to brnkacka co Surprised) kdyby aspon clovek vedel kdyz postavi ten obvod ze ho ma dobre a kombinoval pak jen ten vnitrek...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele BoleOdeslat soukromou zprávuICQ
ASCARI DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Ja som stopu 1 skladal prvý krát asi pol hodinu. Potom ked som skladal dalsí krát tak mi to trvá cca 10min. Má to vela riešení, záleží alo si uložíš rohy.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele ASCARIOdeslat soukromou zprávu
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Nasel jsi tedy vic reseni, kdyz budes davat jeden roh na to same misto? Kolik zhruba?
ASCARI DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
To fakt neviem, nepočítal som to ale nezáleží či dám zelené rohy na jednu stranu alebo oproti seba, stále sa mi to podarí poskladať. Stopy 1 a 2 sú pravdepodobne zámerne jednoduché aby nalákali ludí na kúpu velkého puzle.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele ASCARIOdeslat soukromou zprávu
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
.. jop, a taky se daji slozit bez vetsiho premysleni (coz u E2 moc nejde). Stopu 1 vetsina lidi da (pokud dali tu webovou verzi), nevic je to prenosne a da se to krasne prenaset. Stopa 2 uz je takove tezsi zamysleni .. ale porad by melo byt v lidskych silach ho vyresit.
Bole DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Cauko, nenasel jsi nekde fotku te dvojky? Ze bych si zkratila cekani na vymeneny plato a vecer to slozila Surprised) klidne ti pak poskytnu reseni ci preposlu mejl s umistenim dilku... dikes.
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Taky jsem ho zatim nikde nevidel. Ale uvidime ...
závody
P. DDR portal
Anonymní

Citovat
tak jsem dnes taky koupil stopu 1 a 2 ... dal jsem závody se svojí ..
stopu 1 složila asi za čtvrt hodiny .. bourala jen jednou okraj a jednou střed ... po přípravě počítač složil za necelou sekundu Very Happy
stopu 2 si přichystala na zítřek ... po přípravě počítač složil za necelou sekundu Very HappyVery HappyVery Happy
škoda jen, že celý pole počítá už dva týdny a stále se nedostal přes 240 kousků Sad
Petr DDR portal
Anonymní

Citovat
Ahoj, mas tu Stopu 2 nafocenou jeste pred rozbalenim?
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora

P. DDR portal
Anonymní

Citovat
Jsem svině .. kup si .. mi to taky nikdo nedal Smile Rozhodně aspoň si složíš stopy, když ne hlavní puzzle Smile
Casova narocnost Stopy 1, 2